Computers,

Computers zijn in veel gevallen goed te repareren, waardoor u als bedrijf zijnde veel geld kunt besparen.

Als een computer nog redelijk bij de tijd is kan het zeker de moeite zijn om deze te laten repareren door CTB Automatisering. Wij zullen u ten alle tijden eerlijk adviseren of het daadwerkelijk de moeite waard is, of dat het beter is om het product te vervangen.

Door onze ervaring kunnen wij snel en vakkundig uw aangeboden reparatie weer werkend maken. U weet van te voren wat de kosten zijn zodat u achteraf geen verrassingen ontvangt.

Notebook,

Uw notebook/laptop is een waardevol bezit, indien deze komt te vallen of door veelvuldig gebruik schade ondervind, bent u bij CTB Automatisering aan het goede adres.

Wij kunnen in veel gevallen onderdelen voor uw notebook/laptop bestellen en vervangen. Dit kan gaan om een scherm, toetsenbord, scharnieren e.d. CTB Automatisering kan het voor u repareren tegen een vooraf aangegeven prijs.

Mocht er tijdens het openmaken van de laptop meer schade zijn dan optisch zichtbaar was dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Ook kan CTB Automatisering het oplaadpunt (DC-jack) van uw notebook/laptop vervangen, indien deze niet meer normaal op te laden is.

Tablet en Smartphone,

CTB Automaisering beschikt over speciaal gereedschap om ook uw telefoon of tablet te repareren. In vele gevallen gaat het om het vervangen van het scherm omdat het apparaat is gevallen.

Wij kunnen in dit geval ook een schade rapport maken voor uw verzekering, zodat deze reparatie (deels) aan u vergoed kan worden, De vergoeding hangt uiteraard af van uw dekking binnen de verzekering.

Naast scherm reparatie kan CTB Automatisering ook accu’s, oplaadpunten of zelfs gehele behuizingen voor vele merken vervangen.