Systeem- en Netwerkbeheer is binnen een onderneming van groot belang voor het goed functioneren van het gehele bedrijf. We zijn steeds meer afhankelijk van de automatisering in de breedste zin van het woord.

Denk aan het koppelen van meerdere vestigingen, social media en communicatie via mail en VOIP diensten. Op het moment dat er een storing optreed merkt u direct de afhankelijkheid van uw “systeem”. Daarom is het van belang regelmatig controles uit te voeren, en preventief onderhoud uit te voeren.

CTB Automatisering denkt met u mee, dit betekend niet dat wij gelijk roepen “vervangen” maar ook kijken of het mogelijk is het bestaande systeem zo aan te passen of te repareren zodat het betrouwbaar blijft. Vaak is dit een kostenbesparende manier van werken, op het moment dat blijkt dat het beter is om te gaan vervangen zullen wij dit met u gaan bespreken.

Met de komst en uitrol van de cloud oplossingen zal het server beheer langzaam gaan verdwijnen of in ieder geval sterk gereduceerd worden. Het logische gevolg hiervan is dat het nog belangrijker wordt om de continuïteit van het interne netwerk en de werkstations te controleren en te onderhouden.

Daar springt CTB Automatisering op in, of het nu gaat om 1 computer of 100 wij maken samen met u een plan om het geheel zo vlekkeloos mogelijk te laten draaien. Dit kan op uur basis of met een onderhoudscontract, S.L.A. genaamd.

Mocht u vragen hebben of de mogelijkheden voor uw systeem of netwerk van uw bedrijf willen bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.