CTB Automatisering is 13 mei 2002 opgericht door Marco Baas, na een aantal jaar gewerkt te hebben in computerwinkels besloot hij om voor zichzelf te beginnen met als hoofd doelgroep het Midden- en KleinBedrijf.

Marco is gestart vanuit een verbouwde slaapkamer, door grotere opdrachten was er noodzaak voor meer ruimte. Daarom werd er een pand gehuurd aan de Spoorstraat te Ruurlo. Echter bleek dat deze ruimte niet volledig benut werd doordat Marco voor zijn opdrachten meer op locatie was als in het gehuurde pand.

Daarom werd na 5 jaar de huur opgezegd en werd aan huis een blokhut geplaatst waar hij enkele jaren zijn werk kon uitvoeren. Door een verhuizing moest hij zijn blokhut opgeven. En werkt nu vanuit een kantoor aan huis aan de Gerrit Sprokkereefstraat 28 te Ruurlo.

De werkzaamheden die relatief simpel begonnen in de zin van onderhoud en aanleg van netwerken en reparatie en assemblage van systemen is in de loop der jaren sterk uitgebreid. Om 1 aanspreekpunt te zijn voor het midden- en kleinbedrijf op het gebied van automatisering.

Onderstaand een klein overzicht met diensten die CTB Automatisering kan leveren:

  • Leveren systemen, laptops en randapparatuur naar wens
  • Repareren van systemen/laptops/mobiele telefoons
  • Aanleg en onderhoud netwerken
  • RDP / VPN / NAS diensten (werkplek op afstand)
  • Backup op afstand
  • Bemiddeling en advies
  • Grafische vormgeving (huisstijl / reclame uitingen)
  • POS Systemen en toegangscontrole op maat

De focus voor de toekomst is om de bestaande klanten te blijven voorzien van betrouwbare servicegerichte hulp en actieve begeleiding bij IT gerelateerde zaken, daarnaast zullen we de bestaande zakelijke klantenkring uit gaan breiden. Tevens zullen er meer samenwerkingen gaan komen met collega bedrijven.

Door de zeer ruime ervaring en kennis heeft CTB Automatisering bewezen een goede en betrouwbare partner te zijn op  het gebied van automatisering.

Oude logo CTB Automatisering (2002-2014)
Pand spoorstraat 6 te Ruurlo
De blokhut van CTB Automatisering